СТУДИЈСКО ПУТОВАЊЕ НАСТАВНИКА


11.06.2022.

Директор школе, Светлана Милутиновић, је организовала дводневно путовање и дружење са својим колегама, које је реализовано за викенд 11. и 12. јуна 2022. године као круну манифестације „Раткових звезданих 50“ у част педесет година рада школе. На путовање је кренуо велики број колега који сада раде у школи, као и неки који су у пензији, што је велика част и показатељ колико смо повезани. Циљ овог путовања је јачање међуљудских односа, тимског рада, као и упознавање природних лепота западне Србије.

Првог дана смо обишли манастир Соко који се налази подно Соко града на обронцима Соколских планина у близини Љубовије. Природа нас је очарала. Успон до крста смо са лакоћом савладали, а поглед са врха је неописив. Пуни утисака путовање смо наставили до нашег циља.

Етно село „Врхпоље“ које се налази на обали реке Дрине је, заиста, прави рај за очи и душу. Опустили смо се и дивно дружили уз домаћинске ђаконије и веселу музику. Вече које ћемо дуго памтити!

Најлепше за крај! Сплаварење Дрином је посебан доживљај! Чари Дрине су неописиве, које треба да се доживе, не могу да се опишу речима. Дан је био сунчан, као створен за упознавање лепоте Подриња. Река Дрина је била питома, кривудава и бистра, а уживање потпуно. На повратку за Београд свратили смо до Бање Ковиљаче чији парк зауставља дах својом природном лепотом. Обишли смо Купатило краља Петра I Карађорђевића које је саграђено почетком 20. века.

Сви смо се вратили препуни утисака и позитивне енергије, која ће нам бити потребна за завршетак наставног периода.

Светлана Милутиновић,

директор

Галерију слика "СТУДИЈСКО ПУТОВАЊЕ НАСТАВНИКА" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ.

СВЕ НОВОСТИ