ВИДЕО РАДИОНИЦЕ - ВРЕДНИ И КРЕАТИВНИ У ИЗОЛАЦИЈИ


30.03.2020.

Драги наши ученици,

Верујемо да вам недостаје школа, учитељи, наставници, другари... Када бисте знали колико је школа без вас тужна!!! Једва чекамо да сви заједно поново уживамо у њој.

До тада, покушаћемо сви заједно да испунимо време радом и креативношћу. Наше учитељице, које са вама уче у продуженом боравку, припремиле су радионице које нам могу помоћи да се забавимо, украсимо наш простор и да нас на неколико тренутака врате у школске клупе и школске радионице које сви волимо.

Погледајте видео - радионицу „Лале“ у којој је учитељица Виолета Ђурић приказала на који начин можемо да направимо ово прелепо цвеће и унесемо веселе пролећне боје у наше домове. Стрпљиво и пажљиво, корак по корак, пратећи учитељичине инструкције и ви можете да направите своје лале.

Учитељица Биљана Штрбац, вам кроз презентацију показује на који начин можете да се забавите са својим укућанима и како да направите занимљиву игру за вас и ваше укућане. Погледајте презентацију „Аутогол“, припремите потребан материјал и прибор, а онда се упустите у прављење можда баш омиљене игре којом ћете се сви у кући забавити.

Драги другаци, учитељица Тијана Пејчић је припремила радионицу у којој ћете да научите како да направите занимљив држач са оловке. Будите пажљиви и креативни, те украсите свој радни кутак на такав начин.

Уз учитељицу Кристину Ракочевић прваци, али и остали ученици, могу да се потруде да направе обележиваче за књиге, перницу, чашу за оловке... И замислите, све то од папира!. Погледајте видео и упустите се у креативне авантуре.

Знамо да вам недостају другари и другарице да заједно креирате и да се играте, али сада у ванредном стању је потребно да будете стрпљиви и добри. Срећно!

ВИДЕО РАДИОНИЦА "ЛАЛЕ"

ПРЕЗЕНТАЦИЈА АУТОГОЛ

НАПРАВИТЕ ДРЖАЧ ЗА ОЛОВКЕ - ВИДЕО РАДИОНИЦА

ВИДЕО РАДИОНИЦА - БУДИТЕ КРЕТИВНИ СА ПАПИРОМ

Учитељице: Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић,

Биљана Штрбац, Виолета Ђурић

СВЕ НОВОСТИ