НЕКА НАС КРЕАТИВНОСТ ПОКРЕЋЕ!


06.04.2020.

Драги наши ученици,

Припремите се за још креативних радионица, улепшајте и испуните своје време занимљивим активностима које су учитељице припремиле за вас.

За наше најмлађе ђаке прваке, учитељица Кристина Ракочевић, је припремила право мало луткарско позориште. Припремите папире у бојама, маказе, лепак и фломастере. Пажљиво пратите упутства која учитељица даје у видео снимку и направите ове занимљиве животиње.

Другаци наши, сигурни смо да нестрпљиво чекате радионицу! Ево је! Учитељица Тијана Пејчић у овом видеу жели да вам покаже како да направите украс од папира и на тај начин унесете још ведрине у ваш радни простор или направите некоме баш овакав поклон. Шарени папир, маказе, лепак, лењир... брзо у руке и препустите се креирању овог украса, након што пажљиво саслушате сва упутства.

Драги трећаци, знамо да редовно сакупљате успомене у виду фотографија. Зашто не бисте искористили прилику да неке од њих украсите занимљивим рамом за фотографије? Учитељица Биљана Штрбац ће вам помоћи да направите веома занимљиве, а уз мало труда и једноставне рамове од папира у боји. Погледајте пажљиво видео снимак, пратите инструкције које учитељица даје и урамите вашу драгу успомену.

Четвртаци, да ли сте спремни за припремање ускршње декорације? Верујемо да јесте! Зато је учитељица Виолета Ђурић за вас припремила феноменалну радионицу. Хајде да помоћу папира у боји и мало траве направимо сјајна постоља за васкршње јаје. Будите пажљиви и верно пратите упутства која учитељица даје. Можда баш ваше постоље буде постоље за јаје, које традиционално називао „Чувар куће“!

И наравно, можете да се опробате у све четири радионице, без обзира који сте разред. Важно је да имате воље и стрпљења. Не заборавите и своје укућане да позовете да вам се придруже, заједно ћете још више да уживате у раду.

Учитељице: Виолета Ђурић, Биљана Штрбац, Тијана Пејчић, Кристина Ракочевић

ЖИВОТИЊЕ ОД ПАПИРА - ПРВИ РАЗРЕД

УКРАС ОД ПАПИРА - ДРУГИ РАЗРЕД

РАМОВИ ОД ПАПИРА - ТРЕЋИ РАЗРЕД

УСКРШЊА ДЕКОРАЦИЈА - ЧЕТВРТИ РАЗРЕД

СВЕ НОВОСТИ