УСКРШЊЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ


14.04.2020.

Драги наши ученици,

Ове креативне радионице постају наша традиција. У недостатку нашег заједничког времена и креативности, потрудимо се да на тренутак одемо у наше учионице и креирамо нешто веома занимљиво.

Хајде да започнемо са прављењем корпице за ускршњa јајa. Погледаје како нам је учитељица Кристина Ракочевић показала на који начин то да учинимо. Забавимо се, украшавајмо и креирајмо ову прелепу корпицу. Будите пажљиви и вредни, спремно дочекајте овај радосни празник.

Украсне чаше направите уз помоћ учитељице Тијане Пејчић. Сви ми имамо ситнице као што су резачи, шналице, гумице са којима не знамо где да их ставимо. Ево идеје! Пратите упутства, уз мало материјала и много маште, направите баш једну такву чашу за одлагање ваших ситница. Обогатите свој радни простор или пак неки кутак у свом дому.

На прагу нам је најрадоснији празник. Пожуримо да се припремимо и украсимо наше домове. Учитељица Биљана Штрбац нам показује како да направимо веселе зеке, који могу да буду део наше овогодишње васкршње декорације. Зато, не чекајте, припремите папир, маказе, лепак, пажљиво послушајте и испратите учитељицу и направите свог зеку.

Учитељица Виолета Ђурић у овој радионици нам показује на који начин можемо да уз помоћ васкршње декорације, коју сада направимо, обогатимо већ постојеће декорације у нашем дому. Пажљиво пратите инскрукције које учитељица даје и креирајте. Одаберите ваше боје и уживајте.

Важно, важно!

Не заборавите, сваки рад да обојите маштом и додате много љубави и да радите са осмехом!

Будите нам здрави, вредни и креативни. Чувајте се и чувајте ваше породице!

Учитељице: Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић, Биљана Штрбац, Виолета Ђурић

СВЕ НОВОСТИ