ПОКЛОНИМО СЕ ЛЕТУ


18.05.2020.

ПОКЛОНИМО СЕ ЛЕТУ

Драги наши ученици, време је за нове креативности. Стигло нам је топло време, право летње. Сигурни смо да имате идеје како да испуните слободно време. Ево још предлога и идеја, које можете да искористите.

Најтоплије годишње доба нам је врло близу, већ осећамо то. Учитељица Кристина Ракочевић је осмислила како можемо да направимо занимљиву и креативну лепезу. Папир обогатите бојама, облицима и шарама. Пратите упутства савијања папира, припремите дрвене штапиће, лепак и спремни дочекајте топло време.

Да ли вам се некада десеило да сте заборавили да купите кесу за поклон? Или сте баш желели неку посебну, другачију кесу, како бисте оставили ваш печат? Управо због тога, учитељица Тијана Пејчић нам покаује како можемо да направимо тако нешто. Одаберите боју, машну, узмите мало лепка. Затим, пратите пажљиво кораке које показује учитељица и направите прелепу кесицу за поклон.

Учитељица Биљана Штрбац показује још један начин прављења лепезе. Одаберите папире у омиљеној боји, припремите лепак и пажљиво пратите инструкције и направите још једну лепезу која ће вам помоћи да се расхладите или ћете је некоме поклонити.

Ускоро ће распуст, слободни викенди... Зашто не бисмо направили играчку којом можемо да се играмо. Учитељица Виолета Ђурић, показује како можете да направите праву забаву за лепо време. Припремите дрвени штапић, папире у омиљеној боји, маказе, лепак... И то је то - можете да полетите у игру!

Драги ученици, желимо вам да и у овим радионицама уживате, креирате, маштате и обрадујете нас сјајним фотографијама, као што сте то радили и до сада. Одаберите радионицу која вам се највише допада, верујемо да ће то бити тешко! Уживајте у стварању забаве.

Учитељице Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић, Биљана Штрбац и Виолета Ђурић

Видео записе погледајте на следећим линковима:

СВЕ НОВОСТИ