ЛЕТЊА КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА


25.05.2020.

ЛЕТЊА КРЕАТИВНА РАДИОНИЦА

Драги наши ученици, приближило се најтоплије годишње доба. Верујмо да већ маштате о летњим играма. Ове недеље учитељице су за вас припремиле занимљиве радионице са правим летњим темама.

Осветлите морско дно!

Да ли сте осмотирли некада морско дно? У морском дну је врло тамно, не допиру сунчеви зраци. Али, уз помоћ трика који нам показује учитељица Кристина, осмислите и осветлите ваше морско дно. Припремите фломастере, кесицу... Морске звезде, гребени, алге и песак, чекају вашу лампу!

Направите наруквицу!

Право је време за веселе летње боје. Учитељица Тијана Пејчић нам показује како можемо да направимо наруквицу помоћу шарених перлица. Ево дивног детаља за летње шетње, идеје за поклоне за маме, баке и секе. Пратите инструкције, пажљиво нижите перле и направите уникатан комад накита.

Чамац спреман за пловидбу!

Најавили смо летње игре. Сигурни смо да вам је пловидба прва помисао на лето. Учитељица Биљана Штрбац показује како можете да напаравите чамац применивши вештину савијања папира. Одаберите боју, пратите кораке у видео запису и направите ваш чамац, који ће бити једна од омиљених забава.

Покрените ветрењаче!

Летњи ветар је идеалан покретач за ветрењаче. Учитељица Виолета Ђурић показује како можете да направите ветрењаче од папира уз помоћ шпенадле, лепка и дрвеног штапића. Погледајте видео запис, пратите савете учитељице и направите сјајну забаву за вас и ваше друштво. Изађите у оближњи парк, двориште, на терасу и покрените ваше креатине ветрењаче!

Останите пажљиви, вредни и креативни! Уживајте у припремама за лето пратећи ове занимљиве радионице.

Учитељице Кристина Ракочевић, Тијана Пејчић, Биљана Штрбац, Виолета Ђурић

Видео записе погледајте на следећим линковима:

СВЕ НОВОСТИ