ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ


08.09.2020.

Почетак нове школске године доноси нова знања, нова правила, нове активности и игре... Ми смо одлучили да изненадимо наше ученике новом учионицом у атријуму, новим кутком за продужени боравак и мало другачијим школским двориштем.

Учитељице Ивана Петровић, Кристина Ракочевић и Јована Бркљач су уређивале атријум, како би ученици имали учионицу на отвореном, јер је то најбезбеднији начин рада у ванредној ситуацији. Играјући се бојама и облицима, учитељице су овом простору дале ново рухо. Клупе и табла сада су допринеле да овај простор буде потпуно прилагођен настави, а нашим ученицима је оваква учионица пријатна и безбедна. Зид осликан сунцем, облацима и цвећем дао је посебну чар овој еколошкој учионици. Жардињере су сада улепшане цвећем, које је пажљиво засадила учитељица Марина Батес, а затим и освежене новим ведрим бојама.

Оплеменили смо два нова кутка на 1. спрату која су прилагођена за потребе ученика у продуженом боравку. Школски домар је поставио нови зелени винил под, а шарени лејзи бегови и табуреи служе нашим првацима да предахну у паузама између часова.

У школском дворишту смо за свако одељење пронашли место и обележили назив одељења. Учитељице Биљана Штрбац, Ивана Петровић и Кристина Ракочевић су пажљиво обележиле место за свако одељење, како би ученици приликом уласка стали са својим другарима, у колону. Школско двориште је оплемењено са две полукружне клупе које се налазе у хладовини високог бора. ЈКП „Градско зеленило“ је уредило стабла у школском дворишту ( одсечен је вишак грана са 84 стабла) и сада је двориште спремно за дечју грају којој се сви радујемо.

Драги наши ученици, срећну и успешну нову школску годину жели вам колектив

ОШ „Ратко Митровић“!

Галерију слика можете погледати на следећем линку ПРИПРЕМЕ ЗА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

СВЕ НОВОСТИ