ДЕЧИЈА НЕДЕЉА


09.10.2020.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА У ОШ „РАТКО МИТРОВИЋ“

За наше најмлађе ученике организована је свечаност поводом пријема у дечју организацију „Пријатељи деце Србије“. Како би им Дечја недеља остала у што лепшем сећању ученици 3. разреда су у холу школе извели представу „Јесења краљица“. Ученици 8. разреда су искористили стечене калиграфске вештине и украсним словима су исписали имена првака на међашима за књиге.Сваки ђак првак је читајући имена тражио своје име исписано на међашу. Ученици 2. и 3. разреда су заједно са учитељима припремили „воћне штапиће“ и прваке почастили здравом храном. Поред тих поклончића, директорка је сваком ученику уручила „Добродошлицу“ коју је Школа добила од организације „Пријатељи деце Србије“.

Директорка школе је са ученицима првог разреда разговарала о правима и обавезама ученика, а о лепом понашању говорила им је психолог школе. Свечаност је организована у четири различита термина, у холу школе, поштујући мере спречавања ширења вируса.

Драги наши прваци,потрудили смо се да вам учинимо лепом вашу прву Дечју недељу у школи, а верујемо да ће вам свака следећа бити подједнако здрава, лепа и успешна!

Руководилац Тима за маркетинг школе

Бркљач Јована

Фотографије " Дечија недеља у ОШ Ратко Митровић " можете погледати на нашој страници ГАЛЕРИЈА или ОВДЕ

СВЕ НОВОСТИ