"ЈЕСЕЊИ КАРНЕВАЛ" У "ОШ РАТКО МИТРОВИЋ"


20.10.2021.

„Јесењи карневал“ у ОШ „Ратко Митровић“

„Јесењи карневал“ је повод да покажемо радост и енергију школског живота. Годишње доба топлих боја и богатих укуса инспирише децу и учитеље. Припремљен је и организован карневал смеха, игре, музике и маски. Нежан јесењи дан и маштовита школска позорница сторили су магију.

Природа је у среду, 20. октобра, заблистала на благом јесењем сунцу и припремила сцену за наш карневал. Традиционални трећи „Јесењи карневал“ осмислили су ученици од првог до четвртог разреда са својим учитељима. Директорка школе имала је част да отвори карневал. Поздравила је све учеснике и одушевљено истакла лепоту, креативност и маштовитост њихових костима. Ученици су карневал започели песмом. Громогласно су отпевали песму „Деца су украс света“ и рефреном нагласили значај детета. Учитељ Ђорђе Недељковић био је задужен да води програм. Најлепши тренутак је био када је позвао учеснике да прошетају у својим костимима, стопе се с природом, дајући јој сјај и радост. Обележја годишњег доба красила су сваки костим: лишће у златним и бакарним нијансама, кестенови, шишарке и остали јесењи плодови, а наши ученици су их као и увек представљали на занимљив и креативан начин. Сви костими су настали у школи, вредно су их правили ученици и учитељи, верујући у магију тог тренутка. Уз најлепше дечје песме, ученици су се забављали, шетали, играли и уживали.

Хвала деци, учитељима и родитељима што су и ове године обележили Дечју недељу и показали да су деца на првом месту. Карневал асоцира на радост и машту, а то је циљ детињства.

Руководилац Тима за маркетинг школе,

Маријана Вулевић

Наставник српског језика и књижевности,

Бојана Данчула Дејановић

Галерију слика "ЈЕСЕЊИ КАРНЕВАЛ" можете погледати на нашој страници "Галерија" или ОВДЕ.

СВЕ НОВОСТИ