ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ШКОЛЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА


15.03.2023.

У среду, 15.3.2023. године наша школа је широм отворила своја врата за будуће ђаке прваке и њихове родитеље.

Директорка школе Светлана Милутиновић је пожелела добродошлицу присутнима, представила школу и своје најближе сараднике, секретара школе Милку Љуштину, психолога Гордану Блажовић, као и учитеље будућих првака Мишу Попова, Кристину Ракочевић, Катарину Пејовић, Светлану Ђурђевић, Јелену Ивковић и Марију Ристић.

Секретар Милка Љуштина детаљно је упутила родитеље о процедури уписа детета као и о потребној документацији. Бројна питања потврдила су наша очекивања о великом броју заинтересованих родитеља за упис деце у нашу школу. Директорка и секретар школе су се потрудиле да дају све информације које су у интересу деце и родитеља.

Психолог, Гордана Блажовић упутила је родитеље како најбоље да припреме дете за полазак у школу. Говорила је о наставним предметима, наставном процесу и свим наставним и ваннаставним активностима у којима ће ученици имати све услове за несметан развој, рад и дружење.

Родитељи и деца су затим погледали филм који представља нашу школу, начин на који радимо и резултате које постижемо, захваљујући тимском раду и уложеном труду. Након пројекције филма директорка је нагласила да је искуство, али и енергија младих људи који долазе у нашу школу непроцењива.

У разговору са учитељима родитељи су добили информације о свему што их је интересовало везано за наставни процес, рад продуженог боравка и исхраном ученика у школи. Родитељи су добили обавештење да све активности везане за упис, наставу и остале активности могу пратити на интернет страници школе. Родитељи који имају старију децу у нашој школи сматрају да школа пружа одличну педагошку и психолошку подршку ученицима, а нарочито истичу предност топлих међуљудских односа.

Захваљујемо се свим родитељима и деци који су били део ове вечери. Трудићемо се да оправдамо указано поверење и да будемо још бољи!

Учитељица, Светлана Ђурђевић

СВЕ НОВОСТИ